Verzending door heel Nederland
De laagste prijs garantie
Eenvoudig online bestellen

Home  /  Over ons

Over ons

Benvetti is een jong en groeiend bedrijf, gestart in 2018. Met slechts een kleine hoeveelheid tegels begon Benvetti haar verkoopactiviteiten. Eerst voornamelijk alleen in eigen woongebied: Harkema, Surhuisterveen, Opende (grensstreek Friesland/Groningen). Met name via Marktplaats en mond-tot-mondreclame werden de eerste resultaten behaald. Er kon daarna een breder assortiment ingekocht en meer geadverteerd worden. Inmiddels behoorden verschillende (bouw)bedrijven, klein én groot, tot de vaste klantenkring. Particuliere klanten kwamen van steeds verder.

De stijgende lijn die Benvetti al vanaf het begin volgt, zet zich nog steeds voort. Een vernieuwde website (met webshop!) is er onderdeel van. Het assortiment is voor ons nog lang niet compleet. Daarom zult u vrijwel elke week nieuwe vloertegels, wandtegels en aanverwante artikelen in onze webshop vinden.

Benvetti wordt gerund door een jong echtpaar. Wij zijn nuchtere Friezen die houden van korte lijntjes en heldere communicatie. Onze ambitie is groot, onze passie eindeloos. Wij zetten ons graag voor u in, ook als u een product zoekt dat u (nog) niet op onze website kunt vinden. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Behalve onze website hebben wij ook een fysieke winkellocatie. Deze bevindt zich in het pand van Isolatienoord te Harkema, de adresgegevens en overige contactinformatie vindt u hier.

Onze openingstijden zijn:

Zondag

Gesloten

Maandag

08:30-17:30 uur

Dinsdag

Op afspraak

Woensdag

08:30-17:30 uur

Donderdag

08:30-17:30 uur

Vrijdag

08:30-17:30 uur

Zaterdag

‘s Ochtends op afspraak

Over ons | Benvetti
 
Button