Verzending door heel Nederland
De laagste prijs garantie
Eenvoudig online bestellen

Home  /  Vloertegels

Vloertegels

Benvetti levert een breed scala aan keramische vloertegels in allerlei kleuren, trends en afmetingen. Denk aan betonlook, houtlook, hoogglans en matte tegels. In effen kleuren voor een rustig effect of juist wat drukkere tegels met structuur en kleurschakeringen. wAT ZIJN Keramische vloertegels?

Keramische tegels zijn tegels gemaakt van keramiek. Keramiek bestaat uit zand en klei.

Keramische tegels kunnen vervolgens voorzien worden van een laag glazuur. Daarmee krijgen ze een bepaalde afwerking, zoals bijvoorbeeld hoogglans, en kleur.

Keramische tegels zijn in de regel makkelijker te onderhouden en goedkoper dan natuursteen. Maar tegenwoordig zijn de sterke eigenschappen van keramische tegels en de schoonheid van natuursteen tegels samen te vinden in de look a like tegels, zoals marmerlook tegels. Maar we kennen ook de populaire betonlook en houtlook tegels. 

Hoe dik is een vloertegel?

De dikte van een vloertegel varieert. grotere tegels zijn vaak iets dunner om zo iets aan gewicht te winnen.
Over het algemeen zijn vloertegels ongeveer tussen de 8mm en 1cm dik.


wat kost een vloertegel per m2

de prijs van een vloertegel zit tussen de €19,00 en €49,00. Let wel op dat dit enkel de prijs is van de tegels en dat eventuele uitvlakmiddelen, lees egaline, tegellijm, voegsel en kosten voor de tegelzetter hier nog bovenop komen.

wat zijn de beste vloertegels?

De beste vloertegels zijn de keramische vloertegels. Deze tegels zijn naast onderhoudsarm ook nog eens krasvast en bestand tegen zuren, oliën vetten en zuren. 

wat kost een tegelvloer laten leggen?

een tegelzetter kost gemiddeld tussen de €30,- en €45,- per uur. Vaak komen hier nog kosten bij voor tegellijm en afwerkingsmaterialen.
Ook kan een tegelzetter meer vragen, omdat het een bewerkelijke ruimte betreft waar veel tegels gesneden moeten worden of iets dergelijks.


Houtlook vloertegels en keramisch parket

Benvetti levert een breed en steeds groeiend assortiment houtlook tegels en keramisch parket. Het is dé trend van nu en kent een scala aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige tegelvloer van keramisch parket gelegd in modern visgraatmotief. Of heel klassiek in rechte banen, zoals we dat ook gewend zijn met normaal parket van hout en laminaat.

Keramische parket en houtlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. De doorsnee maat bij keramisch parket is 20x120 centimeter, maar daarin zijn uiteraard ook andere breedtematen verkrijgbaar. De houtlooktegels zijn daarnaast ook te verkrijgen in formaat 20x60 of 30x60. Met houtlook tegels en keramisch parket heeft u wel het voordeel van de look & feel van een houten vloer maar niet de nadelen daarvan. Een houtlook vloer van keramiek is namelijk niet gevoelig voor vocht en is veel gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden.

Betonlook vloertegels

Betonlook tegels zijn nog altijd sterk in trek. Ze komen zeker goed tot hun recht in moderne, Scandinavische en/of industriële interieurs en woningen. Een strakke badkamer en betonlook tegels, zowel op de vloer als op de wand, gaan heel goed samen. Betonlook tegels zijn rustig voor het oog, maar geven met hun matte afwerking wel een stoere vibe.
Bij Benvetti vindt u betonlook tegels in diverse tinten grijs, van heel licht tot heel donker, en in verschillende afmetingen.

Hoogglans vloertegels

Hoogglans, ook wel gepolijste tegels komen perfect tot hun recht in een klassieke of luxe ambiance. Ze stralen klasse uit en kunnen een ruimte optisch groter maken of lichter doen lijken. 

Toch zien we hoogglans tegels ook steeds vaker terug komen in moderne inrichtingen die zowel landelijk als industrieel kunnen zijn. Hoogglans tegels kunt u gebruiken in de keuken, hal of woonkamer, maar ook als badkamertegels op de wand. Ze kunnen in de badkamer ook op de vloer. Pas dan wel op met uitglijden, gebruik het liefst antislipmatten.
Wij verkopen ook veel hoogglans tegels, met name hoogglans zwart 60x60, aan bedrijven en ondernemers die ze vervolgens gebruiken in showrooms, winkels, spa’s, schoonheidssalons en kapsalons. Ze geven veel rust en tegelijkertijd een schone, luxe en nette uitstraling.

Voor meer informatie over hoogglans tegels kun u hier lezen. Kijk ook bij onze geleverde projecten om alvast wat inspiratie op te doen.

Badkamer vloertegels

Vrijwel alle vloertegels uit ons assortiment zijn geschikt als badkamertegels op de vloer. Bij iedere tegel vermelden wij de antislipwaarde. Aan de hand van deze waarde kunt u zien of deze tegel geschikt is voor uw doelen, bijvoorbeeld de badkamer. In dit artikel leggen we u meer uit over deze antislipwaarde.

Naast vloertegels voor in de badkamer leveren wij ook diverse soorten wandtegels. Deze zijn ook allen geschikt voor in de badkamer. Het meest gebruikte formaat wandtegel voor in een badkamer is 30x60. Sommige wandtegels zijn ook geschikt als vloertegels. In dit geval vindt u deze tegels ook in de categorie vloertegels.

Keuken vloertegels

In ons assortiment vindt u veel vloertegels en wandtegels. Vrijwel alle vloertegels zijn goed te gebruiken als keukenvloer. Let altijd op de antislipwaarde en ook de PEI waarde, oftewel de slijtklasse, om te bepalen of de tegel geschikt is voor uw keuken. Misschien wordt er in uw keuken veel geleefd, gespeeld en gelopen. Of misschien grenst uw keuken aan een buitendeur en loopt iedereen met schoeisel in huis. Een tegel met hogere antislipwaarde en slijtklasse is altijd goed voor in uw keuken. Wilt u meer weten over de antislipwaarde en de slijtklasse van tegels? Kijk dan in onze kennisbank of klik op de roze woorden in deze alinea.

Qua wandtegels is de keuze heel groot. In een keuken met een grote achterwand kan een grotere wandtegel goed. Is de achterwand vrij klein, kies dan eerder voor kleinere wandtegels. Ook heel hip: houtlooktegels als achterwand. Nog veel hipper: houtlooktegels in visgraat motief als achterwand. Liever simpel en clean? Dan is een witte achterwandtegel altijd een goede optie.

Toilet vloertegels

In een groot toilet komen 60x60 tegels heel mooi uit. Deze kunnen als vloertegel maar ook als wandtegel of alleen als achterwandtegel. Is uw toilet meer aan de kleine kant, dan is een kleinere vloertegel vaak mooier om te leggen. Bij een toilet die nog geen één meter breed is, komt een 60x60 tegel niet mooi uit; er moet immers aan beide kanten gesneden worden. Een tegel van 40x40, 42x42 of 45x45 is dan een beter optie.  

Hoogglans tegels kopen. Hoogglans tegels koopt u goedkoop bij Benvetti. Goedkope hoogglans tegels. Glanzende tegels. Goedkope gepolijste tegels. Hoogglans tegels 60x60. Goedkope zwarte hoogglans tegels. Zwarte gepolijste vloertegels.

Zwarte hoogglans gepolijste tegels 60x60 keramische hoogglans tegels zijn badkamertegels. Ze kunnen ook goed gebruikt worden als zwarte glanzende keukenvloer. Hoogglans tegels zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Witte hoogglans tegels. Zwarte gepolijste tegels. Grijze hoogglans tegels. Marmer hoogglans tegels. Marmerlook glanzende tegels. Hoogglans vloertegels en hoogglans wandtegels leveren wij snel en goedkoop. 

 
Button