Goedkope vloertegels Keramisch parket Goedkope wandtegels

Benvetti Tegels

  • Verzending door heel Nederland
  • De laagste prijs garantie
  • Eenvoudig online bestellen

Meest verkocht

Kennisbank

Alles bekijken


Benvetti, moderne tegels voor een fijne prijs!


Wat zijn keramische tegels? 

Keramische tegels zijn tegels die gemaakt zijn van aardewerk oftewel keramiek. 
Deze keramische tegels bestaan vooral uit zand en klei. in het kort komt het erop neer dat een tegel enkel gebakken zand en klei is.
Denk hierbij aan vloertegels, wandtegels en keramisch parket.

Wat zijn de voordelen van keramische tegels?

De voordelen van keramische tegels is vooral dat de tegel kleurvast zijn in tegenstelling tot natuursteen tegels welke van kleur kunnen veranderen in de loop der jaren. Een bijkomend voordeel is dat keramische tegels krasvast zijn en dat ze goed bestand zijn tegen zuren, zouten oliën en vetten.
Het grootste voordeel van keramische tegels is wellicht dat het goed te combineren is met vloerverwarming, omdat de tegels de warmte goed vasthouden. Ook kunnen tegels tegen vocht en zijn ze goed toe te passen in een natte ruimte.
Keramische tegels zijn ook vormvast en verbuigen niet in de loop der jaren.

Wat zijn de nadelen van keramische tegels?

Het nadeel van keramische tegels is dat het relatief duur in aanschaf is in vergelijking met laminaat.
Een ander nadeel is dat de tegels vastgelijmd dienen te worden op de ondergrond, hierdoor is een andere tegel kiezen op korte duur nadelig.
een ander nadeel is dat wanneer de vloer oneffen is dient eerst de ondergrond relatief vlak gemaakt te worden (Dit kan overigens met de egaline van Atlas), voordat er keramische tegels geplaatst kunnen worden, dit kan extra kosten met zich mee brengen.

Wat zijn gerectificeerde tegels?

Een gerectificeerde tegel is een tegel die na het bakproces op de gewenste maat wordt gezaagd. Dit in tegenstelling tot tegels die niet gerectificeerd zijn. deze worden op maat gebakken. Bij gerectificeerde tegels zie je vaak dat de hoeken strak zijn en dat je kleine voegen kunt toe passen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar ons kennisbank artikel over gerectificeerde tegels.

Wat kosten tegels per m2?

Tegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Vaak is het zo dat hoe groter de tegel hoe duurder de tegel.
vloertegels kosten tussen de €15 en €47,50
wandtegels kosten tussen de €12.67 en €35
keramisch parket kost tussen de €19 en €36

Vloertegels, wandtegels, keramisch parket

In ons assortiment vindt u verschillende soorten keramische tegels, zoals vloertegels, wandtegels en het populaire keramisch parket. Er zijn verschillende formaten tegels verkrijgbaar. Zo leveren wij onder andere 40x40 centimeter vloertegels, geschikt voor kleine toiletruimtes en badkamers. Ook grotere vloertegels met afmetingen van 60x60 centimeter en 75x75 centimeter vindt u bij ons. Qua wandtegels zijn met name de tegels met afmeting 30x60 centimeter erg in trek.


Alleen eerste keus

Wij leveren alleen eerste keus materialen, ook wel A keus genoemd. Ook onze restpartijen betreffen altijd A keus partijen. Vrijwel alle tegels in onze webshop zijn gerectificeerd. Wij vermelden ook bij ieder product de slijtklasse (PEI-waarde) en de antislipwaarde (R-waarde).


Tegellijmen en andere tegelbenodigdheden

U vindt in het assortiment van Benvetti ook diverse tegel benodigdheden. Zo bieden wij verschillende lijmen aan tegen scherpe prijzen, bijvoorbeeld de Geoflex zeer flexibele tegellijm van Atlas. De Egaline sms30 van Atlas is ook een veel verkocht product Ook voor een goed levelling systeem bent u bij Benvetti aan het juiste adres.

Bij Benvetti kunt u terecht voor badkamertegels, keukentegels, toilettegels, haltegels, keramisch parket en tegelbenodigdheden.


Bezorgen of afhalen

Wij bezorgen uw bestelling graag bij uw thuis of op de bouwplaats. Dit doen wij met onze vaste vertrouwde transporteur. Voor meer informatie over verzenden en verzendkosten klikt u hier.

Uiteraard kunnen bestellingen ook zelf afgehaald worden bij ons in Harkema, vlakbij Drachten en bij de grens van Friesland en Groningen.  

 
Button